ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί Προσοχή: Ολονύκτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού - Αναλυτικά ώρες και σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Ολονύκτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού - Αναλυτικά ώρες και σημεία

Κλειστή περιοδικά η μία λωρίδα σε τμήματα του δρόμου

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Τρίτη, 08 Οκτωβρίου, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών και του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας και στις δύο κατευθύνσεις του παρακαμπτήριου δρόμου, από τις 10.00 το βράδυ της Τρίτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου, καθώς και από τις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 300 – 500μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται για χάραξη οριζόντιας σήμανσης στο οδόστρωμα.

Ολονύκτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού διεξάγονται και στο τμήμα μεταξύ του κόμβου Νέου Νοσοκομείου και του κόμβου Μουτταγιάκας και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.

Οι εργασίες άρχισαν στις 23 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Οκτωβρίου. Διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. η μία λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες διεξάγονται για καθαρισμό των σχαρών ομβρίων υδάτων, στον παρακαμπτήριο δρόμο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



ΠτΔ: «Θα μελετηθεί η απόφαση του ΕΔΑΔ για τους αιτητές ασύλου, γνωρίζουμε τι σημαίνει προσφυγιά»

ΠτΔ: «Θα μελετηθεί η απόφαση του ΕΔΑΔ για τους αιτητές ασύλου, γνωρίζουμε τι σημαίνει προσφυγιά»

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, μαζί και η Νομική Υπηρεσία, θα μελετήσουν την απόφαση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top