ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

Κανένας δεν κατάλαβε ότι ένας Κύπριος πολίτης, ζει σε άθλιες συνθήκες τα τελευταία 8 χρόνια μέσα σε όχημα στο χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου στη Λεμεσό.

Η εθελόντρια Έλενα Χρίστου, δημοσιοποίησε το εν λόγω περιστατικό σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στην Κύπρο, αναφέροντας ότι το γραφείο ευημερίας είναι ενημερωμένο, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Στο βίντεο ακούγεται ο κ.Μάριος να απαντά στις ερωτήσεις της εθελόντριας , αναφέροντας ότι είναι λήπτης Ε.Ε.Ε ότι δεν μπορεί να εργαστεί λόγω θέματος αναπηρίας. Εν συνεχεία ανέφερε ότι λαμβάνει 480 ευρώ Ε.Ε.Ε , ενώ όπως ισχυρίστηκε το Γραφείο Ευημερίας του πρότεινε να βρει σπίτι και να πληρώνει ο ίδιος τα 250 εύρω και τα υπόλοιπα θα τα δίνει το γραφείο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εθελόντριας, στο παρελθόν ο κ.Μάριος εξασφάλιζε φαγητό από το Νοσοκομείο κάτι το οποίο δεν ισχύει πλέον, καθώς δόθηκε εντολή από υπεύθυνο του Νοσοκομείου να πετάνε τα φαγητά που περισσεύουν.

«Υπεύθυνοι της κουζίνας, πετάνε το φαγητό στο νοσοκομείο και δεν δίνουν ένα πιάτο φαγητό στον κ.Μάριο που ζει μέσα στο parking του νοσοκομείου 8 ολόκληρά χρόνια», όπως αναφέρει η κ.Χρίστου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου - Παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 79χρονος Τρύφωνας Παπαχριστοφόρου, από τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top