13χρονος στη Χαλκίδα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από 10 ανήλικους

13χρονος στη Χαλκίδα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από 10 ανήλικους

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων σημειώθηκε στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα σε πλατεία της Χαλκίδας, με θύμα έναν 13χρονο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από 10 ανήλικους.

Όπως αναφέρει το Mega, ο 13χρονος μετέβη μαζί με τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα της Χαλκίδας και κατήγγειλε συμμαθητή του και ακόμη 10 ανήλικους άγνωστους δράστες για ξυλοδαρμό.

Όλα συνέβησαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου, όταν 13χρονος έβαλε άλλους 10 ανήλικους – ηλικίας από 13 ως 16 ετών- να χτυπήσουν έναν συμμαθητή του.

Τα 10 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και άρχισαν να σπρώχνουν τον ανήλικο, τον έριξαν στο έδαφος και τον γρονθοκόπησαν τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι.

Ο πατέρας του θύματος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του συμμαθητή του γιου του και στα υπόλοιπα 10 άτομα που εξαπέλυσαν την επίθεση και δεν επιθυμούσε την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού του, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE