Στην Άγκυρα ο Τατάρ - Θα δει τον Τούρκο Αντιπρόεδρο

Στην Άγκυρα ο Τατάρ - Θα δει τον Τούρκο Αντιπρόεδρο

Με αφορμή τα εγκαίνια του «πάρκου της ειρηνευτικής επιχείρησης για την Κύπρο», του Δήμου Άγκυρας και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου του «τουρκοκυπριακού πολιτιστικού συνδέσμου» ο Ερσίν Τατάρ μετέβη το πρωί στην τουρκική πρωτεύουσα, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Ερσίν Τατάρ αναμένεται να επισκεφθεί επίσης τη Σαμψούντα και την Τραπεζούντα.

Αναμένεται να δώσει ομιλίες στο Πανεπιστήμιο 19ης Μαΐου στη Σαμψούντα και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας στην Τραπεζούντα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.