LIVE: Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα - Αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Συγκλονιστικά βίντεο

LIVE: Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα - Αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Συγκλονιστικά βίντεο

Κοντά στο Siesta Key της Φλόριντα έφτασε στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Κύπρου) ο τυφώνας Μίλτον, πλήττοντας την περιοχή ως φαινόμενο «κατηγορίας 3», με ανέμους ταχύτητας 193 χλμ/ωρα.

Περισσότεροι από 5,5 εκατομμύρια πολίτες υποχρεώθηκαν από τις Αρχές να απομακρυνθούν με κάθε μέσο, με τον πρόεδρο Μπάιντεν να απευθύνει δραματική έκκληση για εκκένωση μιλώντας για ζήτημα ζωής και θανάτου με αποτέλεσμα η Φλόριντα να έχει γίνει πόλη – φάντασμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE