Τάσος Τρύφωνος: Κάνει πρεμιέρα με την Αννίτα Δημητρίου

Τάσος Τρύφωνος: Κάνει πρεμιέρα με την Αννίτα Δημητρίου

Πρεμιέρα με την Πρόεδρο της Βουλής και του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου.

Πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν κάνει το βραβευμένο talk-show ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 18.45 με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει και απασχολεί την κυπριακή κοινή γνώμη, αφού σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες πρόκειται για το πιο δημοφιλές πρόσωπο της πολιτικής σκηνής. Ο Τάσος Τρύφωνος φιλοξενεί την Πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο του ΔΗΣΥ, κ. Αννίτα Δημητρίου σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η κυρία Δημητρίου απαντά για τις σχέσεις της με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Νίκο Αναστασιάδη και τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Τοποθετείται στο θέμα της πρόθεσης του Βουλευτή κ. Ζαχαρία Κουλία για διορισμό του νέου γενικού ελεγκτή από τον ίδιο και εξηγεί γιατί «ανέλαβε δράση».

Γιατί έχασε ο Αβέρωφ Νεοφύτου τις εκλογές; Είναι η ίδια «αχάριστη» και «αγνώμων»; Είναι «λαβωμένος» ο ΔΗΣΥ; Κάνει αντιπολίτευση; Θα είναι υποψήφια πρόεδρος το 2028; Η πρόεδρος της βουλής απαντάει και στις φήμες περί χωρισμού της, τον χαρακτηρισμό «Barbie» και τα χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» που αφορούν στην οικογένεια της.

Η Αννίτα Δημητρίου στην πιο ειλικρινή και αποκαλυπτική της συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE