Πυρκαγιά το πρωί σε δομή ανηλίκων – Γέμισε καπνούς όλος ο όροφος και εκκενώθηκε ο χώρος

Πυρκαγιά το πρωί σε δομή ανηλίκων – Γέμισε καπνούς όλος ο όροφος και εκκενώθηκε ο χώρος

Κλήση στις 09:27 έλαβε το πρωί της Κυριακής η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε κτίριο.

Ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου σε πυρκαγιά σε «Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων» σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Η πυρκαγιά ήταν σε δωμάτιο στον δεύτερο όροφο του χώρου φιλοξενίας. Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές στον χώρο του δωματίου και από τον καπνό στους κοινόχρηστους χώρους του ορόφου.

Οι διαμένοντες στην Δομή εκκένωσαν έγκαιρα τον χώρο και δεν κινδύνευσαν.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με την χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.