Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

Το ΤΑΕΠ από τις 06:00 π.μ. – 07:30 π.μ., θα λειτουργεί μόνο με 5 κλίνες και θα εξυπηρετεί μόνο τα επείγοντα περιστατικά που κινδυνεύει ή απειλείται η ζωή του ασθενή.
Τα υπόλοιπα περιστατικά από τις 00:00 π.μ. και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών θα εξυπηρετούνται από τα συμβεβλημένα με τον ΟΑΥ ΤΑΕΠ, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν τα περιστατικά που θα βρίσκονται ήδη στο χώρο του ΤΑΕΠ και να μην υπάρχουν ασθενείς εντός του ΤΑΕΠ την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η διακοπή ρεύματος.
Το ΤΑΕΠ Παίδων θα λειτουργεί κανονικά, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής του ρεύματος (06:00 π.μ. -07:30 π.μ.).
Ο ΟΚΥπΥ ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




