Ισραήλ: Κατεπείγουσα σύσκεψη υπό τον Νετανιάχου για το χτύπημα κατά του Ιράν

Ισραήλ: Κατεπείγουσα σύσκεψη υπό τον Νετανιάχου για το χτύπημα κατά του Ιράν

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το απόγευμα της Τρίτης (15/10) με ελικόπτερο σε στρατιωτική βάση κοντά στο Τελ Αβίβ προκειμένου να έχει κατεπείγουσα σύσκεψη για το χτύπημα προς το Ιράν.

Οι συσκέψεις και γενικά η κινητικότητα από την πλευρά του Ισραήλ σχετικά με την απάντηση στο Ιράν έχουν πυκνώσει τις τελευταίες ημέρες.

Η απόφαση για το χτύπημα πρέπει να θεωρείται ειλημμένη από την πλευρά του Ισραήλ - αυτό έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία. Ωστόσο απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο χρόνος της επίθεσης, το εύρος της και περισσότερο οι στόχοι της.

Από το τελευταίο φαίνεται ότι θα εξαρτηθεί και η αντίδραση του Ιράν στο χτύπημα-απάντηση.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE