Α. Δημητρίου: Προσήλωση ΔΗΣΥ στη μεταρρύθμιση δικαιοσύνης

Α. Δημητρίου: Προσήλωση ΔΗΣΥ στη μεταρρύθμιση δικαιοσύνης

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένος τόσο στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της δικαιοσύνης όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου σε συνάντηση της με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Μάριο Χαρτσιώτη.

«Γεγονός που μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσω μιας ολιστικής διαχείρισης των ζητημάτων που άπτονται του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας μας», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος, στην παρουσία της ηγεσίας και βουλευτών του ΔΗΣΥ της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, σύμφωνα με την ανακοίνωση, βρέθηκε σειρά ζητημάτων που αφορούν το κράτος δικαίου και τη δικαιοσύνη ευρύτερα, ενώ συζητήθηκε ο εκσυγχρονισμός της Νομικής και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας καθώς και το σύνολο των θεσμικών μεταρρυθμίσεων που προτίθεται να καταθέσει ως νομοσχέδια ο Υπουργός Δικαιοσύνης στη Βουλή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE