Χαλκιδική: 17χρονος κατήγγειλε 19χρονη ότι τον χτύπησε με σκουπόξυλο στο κεφάλι

Χαλκιδική: 17χρονος κατήγγειλε 19χρονη ότι τον χτύπησε με σκουπόξυλο στο κεφάλι

Στη σύλληψη μίας 19χρονης γυναίκας, μετά από καταγγελία 17χρονου ότι τον χτύπησε με ένα σκουπόξυλο στο κεφάλι, προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αστυνομικοί στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον ανήλικο, ενώ το θύμα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση όταν αρνήθηκε να της δώσει το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ που του ζήτησε.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

Μετά την καταγγελία η 19χρονη συνελήφθη και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και εκβίαση και θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα Πολυγύρου.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE