Έλαμπε η Αλεξία Καρακάννα! Ντύθηκε νυφούλα και την υποδέχτηκαν οι άντρες της ζωής της

Έλαμπε η Αλεξία Καρακάννα! Ντύθηκε νυφούλα και την υποδέχτηκαν οι άντρες της ζωής της

Ένας μεγάλος έρωτας, ένα παιδί και σήμερα ο γάμος. Γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ολοκληρώνοντας έτσι με τον πιο ιδανικό τρόπο μια φλογερή σχέση με τον άντρα της ζωής της.

Έχει ήδη μια πολύ ευτυχισμένη ζωή αλλά ετοιμάζεται να ζήσει μια ακόμη σημαντική μέρα, η οποία θα ολοκληρώσει την ευτυχία της!

Η Αλεξία Καρακάννα, μετά τη βάφτιση του μπέμπη που απέκτησαν με τον σύντροφό της  Νίκο Χριστοδούλου,  σήμερα Σάββατο 17/10 επισημοποίησαν τη σχέση τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας

Με μια υπέροχη νυφική δημιουργία διά χειρός του Κύπριου σχεδιαστή Μιχάλη Λάζου, εμφανίστηκε στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, απαστράπτουσα η όμορφη παρουσιάστρια του ΡΙΚ εκεί όπου την περίμεναν οι άντρες της ζωής της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.