Με διαδικασία... εξπρές απέλασαν 11 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Με διαδικασία... εξπρές απέλασαν 11 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Έντεκα  αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επέστρεψαν χθες βράδυ στις χώρες καταγωγής τους, μετά από άμεσες ενέργειες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα μας. Οι έντεκα αλλοδαποί είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί μόλις χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΑ&Μ, στην Πάφο.

Η επιχείρηση διεξήχθη, μεταξύ των ωρών 4π.μ. και 7π.μ. χθες, από μέλη της ΥΑ&Μ και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής. Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πέντε άνδρες και έξι γυναίκες, που όπως διαπιστώθηκε διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

Εναντίον τους εκδόθηκαν κράτησης και απέλασης και με άμεσες ενέργειες του Γραφείου Επιστροφών της ΥΑ&Μ, γύρω στις 8μ.μ. της ίδιας μέρας αναχώρησαν για την πατρίδα τους, με πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE