Κεντρικές Φυλακές: Αυτόν τον τρόπο εξετάζουν για να μετακινούν τους κατάδικους - Τι ισχύει με τις άδειες

Κεντρικές Φυλακές: Αυτόν τον τρόπο εξετάζουν για να μετακινούν τους κατάδικους - Τι ισχύει με τις άδειες

Σε προώθηση της σύστασης ειδικού κλιμακίου για τις μετακινήσεις των καταδίκων προχωρά η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών.

Μιλώντας στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι», ο Aναπληρωτής Διευθυντής κεντρικών φυλακών, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,  χαρακτήρισε το περιστατικό απόδρασης του «Κομμωτή» ατυχές, πρόσθέτωνας ότι «επηρεάζει την κοινή γνώμη και έχει σοβαρό αντίκτυπο τόσο πολιτικό όσο και στα ίδια τα μέλη του τμήματος φυλακών».

Παράλληλα, σημείωσε πως ανάμεσα στις δράσεις είναι η σύσταση ειδικού κλιμάκιο για τις μετακινήσεις των καταδίκων εκτός των φυλακών, το οποίο θα έχει την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό και τα εφόδια που χρειάζονται για να ανταποκριθεί σε αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Ερωτηθείς αν θα επανεξεταστεί το ζήτημα των αδειών, ο κ απάντησε ότι εξετάζεται από το υπουργείο δικαιοσύνης όλο το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει και τη λειτουργία των φυλακών διότι πρόκειται για ένα νομικό πλαίσιο που έχει θεσπιστεί εδώ και αρκετές δεκαετίες και θα τύχει μιας ολιστικής εξέτασης.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!