Κεντρικές Φυλακές: Αυτόν τον τρόπο εξετάζουν για να μετακινούν τους κατάδικους - Τι ισχύει με τις άδειες

Κεντρικές Φυλακές: Αυτόν τον τρόπο εξετάζουν για να μετακινούν τους κατάδικους - Τι ισχύει με τις άδειες

Σε προώθηση της σύστασης ειδικού κλιμακίου για τις μετακινήσεις των καταδίκων προχωρά η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών.

Μιλώντας στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι», ο Aναπληρωτής Διευθυντής κεντρικών φυλακών, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,  χαρακτήρισε το περιστατικό απόδρασης του «Κομμωτή» ατυχές, πρόσθέτωνας ότι «επηρεάζει την κοινή γνώμη και έχει σοβαρό αντίκτυπο τόσο πολιτικό όσο και στα ίδια τα μέλη του τμήματος φυλακών».

Παράλληλα, σημείωσε πως ανάμεσα στις δράσεις είναι η σύσταση ειδικού κλιμάκιο για τις μετακινήσεις των καταδίκων εκτός των φυλακών, το οποίο θα έχει την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό και τα εφόδια που χρειάζονται για να ανταποκριθεί σε αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Ερωτηθείς αν θα επανεξεταστεί το ζήτημα των αδειών, ο κ απάντησε ότι εξετάζεται από το υπουργείο δικαιοσύνης όλο το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει και τη λειτουργία των φυλακών διότι πρόκειται για ένα νομικό πλαίσιο που έχει θεσπιστεί εδώ και αρκετές δεκαετίες και θα τύχει μιας ολιστικής εξέτασης.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE