CNP Ασφαλιστική: Διαγωνισμός Tik-Tok: Φτιάξε το δικό σου βίντεο για την Οδική Ασφάλεια, στείλε το μήνυμα και διεκδίκησε ένα iPhone 16 Plus

CNP Ασφαλιστική: Διαγωνισμός Tik-Tok: Φτιάξε το δικό σου βίντεο για την Οδική Ασφάλεια, στείλε το μήνυμα και διεκδίκησε ένα iPhone 16 Plus

Λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο ΤΙΚ ΤΟΚ, στείλτε το δικό σας μήνυμα για την Οδική Ασφάλεια και διεκδικήστε ένα iPhone 16 Plus… Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν συντρίμμια !

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δημιουργήσουν και αναρτήσουν ένα σύντομο βίντεο στον προφίλ τους στο ΤΙΚ ΤΟΚ με θέμα την Οδική Ασφάλεια, προωθώντας τα ορθά μηνύματα και συμπεριλαμβάνοντας το hashtag #drivesafecy και mention @drivesafecy.

O νικητής θα κερδίσει ένα iPhone 16 Plus !

O διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι 04/11/2024.

Την προκήρυξη του Διαγωνισμού μπορείτε να την βρείτε: https://www.cnpasfalistiki.com/el/new/diagonismos-tiktok-odiki-asfaleia

Τους Όρους & Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού μπορείτε να τους βρείτε:  https://www.cnpasfalistiki.com/el/new/oroi-diagonismou-TikTok-2024

Ο Διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας 2024, η οποία αποτελεί μια συνεργασία της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με την Αστυνομία Κύπρου -  Τμήμα Τροχαίας. Η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας συνδιοργανώνεται για 25 συναπτά έτη και στόχο έχει την αφύπνιση του κοινού για θέματα που άπτονται της οδικής ασφάλειας και την προώθηση και καλλιέργεια οδικής κουλτούρας και συνείδησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE