«Ασανσέρ» οι τιμές σε πρατήρια καυσίμων συγκεκριμένης εταιρείας - Ανέβηκαν για να πέσουν πάλι

«Ασανσέρ» οι τιμές σε πρατήρια καυσίμων συγκεκριμένης εταιρείας - Ανέβηκαν για να πέσουν πάλι

Μόλις μία εβδομάδα μετά την τελευταία αύξηση 2 σεντς το λίτρο σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης έφτασε νέα.

Αυτή τη φορά, η αύξηση αγγίζει τα 3 σεντς. Η νέα τιμολόγηση έφτασε τις προηγούμενες μέρες από μία μόνο εταιρεία πετρελαιοειδών, την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Σήμερα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, έφτασε νέα τιμολόγηση με μείωση 3 σεντς. Αυτό σημαίνει, ανάλογα με τα αποθέματα των πρατηρίων, αναμένεται να παρατηρηθούν μειώσεις από αύριο Παρασκευή ή και τη Δευτέρα.

Οι υπόλοιπες εταιρείες φαίνεται να κράτησαν σταθερές τις τιμές τους με μια μικρή μείωση στο πετρέλαιο.

Σημειώνεται ότι η σελίδα του Παρατηρητηρίου Λιανικών Τιμών Καυσίμου της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας για σκοπούς αναβάθμισης του συστήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.