Τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχες στον νότιο Λίβανο

Τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχες στον νότιο Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε απόψε ότι τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σε μάχες στον νότιο Λίβανο, όπου εδώ και μερικές εβδομάδες διεξάγει χερσαίες επιχειρήσεις εναντίον της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ.

Ο στρατός ανέφερε ότι οι στρατιώτες, όλοι τους έφεδροι, «έπεσαν σε μάχη στον νότιο Λίβανο» την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, από την έναρξη των επιχειρήσεων στον Λίβανο, στις 20 Σεπτεμβρίου, έχουν σκοτωθεί 26 Ισραηλινοί στρατιώτες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.