Διέρρηξαν το διαμέρισμα της 84χρονης που δολοφονήθηκε στα Καμένα Βούρλα

Διέρρηξαν το διαμέρισμα της 84χρονης που δολοφονήθηκε στα Καμένα Βούρλα

Διάρρηξη σημειώθηκε στο διαμέρισμα της 84χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στα Καμένα Βούρλα.

Όπως αναφέρει το fonografos.net, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα του διαμερίσματος, χωρίς να πάρουν κάτι από το εσωτερικό.

Το συμβάν εγείρει ερωτήματα για την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη.

Η 50χρονη Αλβανίδα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για την δολοφονία θα απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα στη Λαμία το πρωί της Παρασκευής (25/10).

Σημειώνεται ότι η 50χρονη δεν έχει ομολογήσει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE