Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»

Οι Γενικές Ασφάλειες, ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις του Κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR) και του περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμου του 2018 (Ν. 125(I)/2018), έχουν αναθεωρήσει τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» (Privacy Statement) που αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων.

Η «Δήλωση» αναφέρει ρητά και με διαφάνεια τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρεία επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα, τα δικαιώματα των καταναλωτών και σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με την ασφάλεια και χρήση των προσωπικών δεδομένων στις Γενικές Ασφάλειες. Η «Δήλωση» είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα (www.genikesinsurance.com.cy) και στα κατά τόπους καταστήματα των Γενικών Ασφαλειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE