Δολοφονία Ανδρονίκου: Ισόβια κάθειρξη στον 42χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας

Δολοφονία Ανδρονίκου: Ισόβια κάθειρξη στον 42χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας

Ποινή ισόβιας κάθειρξης κάθειρξης για την κατηγορία του φόνου εκ προ μελέτης επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στον 42χρονο Σύρο οδηγό της της μοτοσικλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Δημήτρη Ανδρονίκου γνωστός ως Δημητρούι.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου στην Ανθούπολη.

Ο 42χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του σε προηγούμενη διαδικασία και είναι πλέον ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση.

«Στο ακουστικό» παραμένουν για να ακούσουν τις ποινές τους οι άλλοι τρείς κατηγορούμενοι, ο φερόμενος εκτελεστής του Ανδρονίκου και δύο από τους συνεργούς.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, θα ακούσουν τις ποινές τους σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE