Χαράλαμπος Ζαχαρίου: Η απάνθρωπη και αψυχολόγητη μετάθεση του - Βύρας στο «Τ»: «Πλήγμα για τον Δήμο Λάρνακας»

Χαράλαμπος Ζαχαρίου: Η απάνθρωπη και αψυχολόγητη μετάθεση του - Βύρας στο «Τ»: «Πλήγμα για τον Δήμο Λάρνακας»

Απογοήτευση και θυμό προκάλεσε η αψυχολόγητη μετάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας, Χαράλαμπου Ζαχαρίου, στην Αστυνομική Ακαδημία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Ζαχαρίου τυγχάνει κοινής αποδοχής τόσο από τους συναδέλφους του, όσο και από την κοινωνία της Λάρνακας.

Αν και ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται με πάθος και αγάπη για το αστυνομικό σώμα.

Στέκει αγέρωχος στο καθήκον και περήφανα τίμησε επί σειρά ετών την αστυνομία ως βοηθός διευθυντής Επιχειρήσεων στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος Αρχηγείου και πριν λίγους μήνες ανέλαβε καθήκοντα βοηθού διευθυντή Διοίκησης στο ίδιο τμήμα.

Αντίθετος με την μετάθεση του Χαράλαμπου Ζαχαρίου δηλώνει ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας στο Themaonline:

«Η απομάκρυνση του είναι πλήγμα για το Δήμο Λάρνακας. Στους λίγους μήνες που εκτελούσε καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή είχαμε μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ήταν δίπλα στο Δήμο Λάρνακας».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE