Αρχηγός της Αστυνομίας: Ανάκληση στη μετάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας μετά τις έντονες αντιδράσεις

Αρχηγός της Αστυνομίας: Ανάκληση στη μετάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας μετά τις έντονες αντιδράσεις

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις έντονες αντιδράσεις πολιτών και του ίδιου του δημάρχου Λάρνακας, ανακαλείται η μετάθεση του αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Θεμιστός Αρναούτης, «στο πλαίσιο της εναλλαξιμότητας των Αστυνομικών Διευθυντών των Επαρχιακών Διευθύνσεων της Αστυνομίας Κύπρου, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομίας και λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων, το προσωπικό θέμα που αντιμετωπίζει ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας Αναπληρωτής Αστυνόμος Β΄ Χαράλαμπος Ζαχαρίου, προχώρησα με τις μεταθέσεις, που ανακοινώθηκαν χθες.

Μετά από τηλεφωνική συζήτηση του θέματος με τον κ. Ζαχαρίου, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να ασκεί τα επαυξημένα επιχειρησιακά καθήκοντα, που απορρέουν από τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας. Σεβόμενος την επιθυμία του αυτή, έκρινα ορθότερο όπως ανακληθεί η συγκεκριμένη μετάθεση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE