ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη για τις επιθέσεις κατά των ντελιβεράδων ανακοίνωσε ο Χαρτσιώτης - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Σύσκεψη για τις επιθέσεις κατά των ντελιβεράδων ανακοίνωσε ο Χαρτσιώτης - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με αντικείμενο το θέμα τις επιθέσεις κατά διανομέων φαγητού, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης.

Σε δηλώσεις του στην Πάφο, όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση τη Δευτέρα στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο κ. Χαρτσιώτης ανέφερε πως το θέμα των επιθέσεων κατά των διανομέων φαγητού απασχολεί πάρα πολύ σοβαρά το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Ο κ. Χαρτσιώτης σημείωσε πως πέραν από τη σύσκεψη που έγινε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού και τους υπεύθυνους των εταιρειών διανομέων, θα υπάρξει σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, στην παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας και του Υπουργού Εργασίας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Στόχος της σύσκεψης, τόνισε, είναι να εξεταστεί αυτό το θέμα το οποίο παρουσιάζει όντως έξαρση και ιδιαίτερη σοβαρότητα. 

Ερωτηθείς για το θέμα της μετακίνησης του μέχρι πρότινος Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου, Νίκου Τσαππή, ο κ. Χαρτσιώτης είπε πως για τα θέματα αυτά έχουν εκδοθεί οι σχετικές ανακοινώσεις και δεν έχει να πει τίποτε άλλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό 22χρονου στην Κύπρο - Άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του

• Ομάδα «Ζευς»: Το μήνυμα του πιλότου που συγκίνησε την Ελλάδα - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν και θα περάσουν»

• Κυκλοφοριακό: Θα δούμε τελικά τραμ ή μετρό στην Κύπρο; - Πόσο θα επιλύσει το πρόβλημα

• Wizz Air: Γιορτάζει την Επέτειο του «Όχι» με Αποκλειστική Έκπτωση - Για ποιες ημερομηνίες ισχύει – Όλες οι πληροφορίες

• Σε τροχαίο ενεπλάκη το υπηρεσιακό όχημα του Γενικού Εισαγγελέα - Στο νοσοκομείο αστυνομικός του

• Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιορτάζει το Halloween με τους γιους της - Κάνουν χειροτεχνίες και διακοσμούν το σπίτι - Φωτογραφίες



ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της μαθητικής/φοιτητικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το οίκημα της Πρεσβείας της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top