Επιθέσεις σε ντελιβεράδες: Δεν ανακοίνωσαν μέτρα - Ενώπιον Δικαστηρίου υποθέσεις
30.10.2024 - 12:28
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΑΔΕ Λεμεσού, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Υπουργός Εργασίας.
O Μάριος Χαρτσιώτης μετά το πέρας της σύσκεψης δήλωσε ότι ενημερώθηκε για τα διάφορα περιστατικά και το έργο της Αστυνομίας.
Σύμφων με τον Υπουργό, από τις 18 υποθέσεις (15 στη Λεμεσό και 3 στη Λευκωσία) έχουν εξιχνιαστεί οι 8. Εκδόθηκαν 15 εντάλματα σύλληψης ενώ ήδη έχουν καταχωρηθεί κατηγορητήρια ενώπιον του Δικαστηρίου.
Ερωτηθείς ποια είναι τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί, ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε πως «δεν θα δημοσιοποιηθούν αυτή τη στιγμή καθώς το ζήτημα είναι πολύ ευαίσθητο και ίσως αν ανακοινωθούν να μην έχουν το αποτέλεσμα που θα έπρεπε».
Από την πλευρά του, ο Υπουργός Εργασίας δήλωσε πως όλοι οι εργαζόμενοι δικαιούνται να νιώθουν ασφάλεια.
Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.