Τραγωδία: Εξάχρονος σκότωσε τον τρίχρονο αδερφό του, ενώ έπαιζαν «κλέφτες και αστυνόμοι»

Τραγωδία: Εξάχρονος σκότωσε τον τρίχρονο αδερφό του, ενώ έπαιζαν «κλέφτες και αστυνόμοι»

Απίστευτη τραγωδία στο Σικάγο την ώρα του παιχνιδιού, με θύμα ένα τρίχρονο αγοράκι. Σοκαρισμένη η κοινωνία της αμερικανικής πόλης παρακολουθεί την σοκαριστική ιστορία δυο αδερφών.

Όλα συνέβησαν την ώρα που τα δύο παιδιά έπαιζαν «κλέφτες κι αστυνόμους». Ο εξάχρονος κάποια στιγμή πήρε στα χέρια του ένα αληθινό πιστόλι και με αυτό πυροβόλησε και σκότωσε τον μόλις τριών ετών αδερφό του.

Το όπλο βρισκόταν πάνω στο ψυγείο, με αποτέλεσμα να το πάρει ο εξάχρονος και να πυροβολήσει τον μικρό Ελιάν Σαντιάγκο στο κεφάλι.

Ο 25χρονος πατέρας των δύο παιδιών, Μάικλ Σαντιάγκο, έχει ήδη συλληφθεί για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Στους αστυνομικούς είπε ότι ήταν πρώην μέλος της ισπανόφωνης συμμορίας Cobra και ότι είχε αγοράσει το όπλο από ένα δεύτερο μέλος της συμμορίας για προστασία.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE