Στη φυλακή νεαρός από το Παραλίμνι επειδή απείλησε αστυνομικό για τα παιδιά του

Στη φυλακή νεαρός από το Παραλίμνι επειδή απείλησε αστυνομικό για τα παιδιά του

Ποινή φυλάκισης σε 23χρονο για απειλή χρήσης βίας εναντίον αστυνομικού της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών σε 23χρονο από το Παραλίμνι αφού τον έκρινε ένοχο ύστερα από ακροαματική διαδικασία για το αδίκημα της απειλής χρήσης βίας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος στις 21 Σεπτεμβρίου 2014 είχε απειλήσει αστυνομικό της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου ότι θα προκαλούσε κακό στον ίδιο και στα παιδιά του, εάν τολμούσε να τον ερευνήσει ξανά.
 
Ο παραπονούμενος αστυνομικός, σε προγενέστερο στάδιο είχε συμμετάσχει σε έρευνα της οικίας και των υποστατικών του 23χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE