Λεμεσός: Του ανατίναξαν το αυτοκίνητο ενώ το είχε σταθμευμένο πίσω από την οικία του

Λεμεσός: Του ανατίναξαν το αυτοκίνητο ενώ το είχε σταθμευμένο πίσω από την οικία του

Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Έκρηξη σημειώθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 35χρονου στα Κάτω Πολεμίδια ενώ αυτό βρισκόταν σε ανοικτό χωράφι πίσω από την οικία του, στις 20.20 την Δευτέρα το βράδυ, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας και διαπίστωσαν ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος και τοποθετήθηκε στο μπροστινό καπό του αυτοκινήτου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν αρκετές ζημιές στο μπροστινό μέρος τους αυτοκινήτου.

Του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE