Οδηγός έπεσε σε φρεάτιο στον αυτοκινητόδρομο

Οδηγός έπεσε σε φρεάτιο στον αυτοκινητόδρομο

«Έπεσε σε παγίδα», ανυποψίαστη οδηγός, η οποία οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην περιοχή Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaonline, η γυναίκα ενώ οδηγούσε γύρω στις 5 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο πριν την έξοδο της Αγίας Φύλας, ο τροχός του αυτοκινήτου της έπεσε σε ανοικτό φρεάτιο.

Κάποιος από ότι φαίνεται προηγουμένως, μετακίνησε το προστατευτικό καπάκι, χωρίς μετά να το βάλει στη θέση, αφήνοντας την τρύπα ανοικτή.

Στην περιοχή έσπευσε αυτή την ώρα αστυνομία και διενεργεί έρευνα.

Η τροχαία κίνηση ένεκα του συμβάντος από Λευκωσία προς Λεμεσός, στον συγκεκριμένο ύψος του αυτοκινητόδρομου, γίνεται με αργούς ρυθμούς.

Χ.ΤΣ. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE