Οδηγός έπεσε σε φρεάτιο στον αυτοκινητόδρομο

Οδηγός έπεσε σε φρεάτιο στον αυτοκινητόδρομο

«Έπεσε σε παγίδα», ανυποψίαστη οδηγός, η οποία οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην περιοχή Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaonline, η γυναίκα ενώ οδηγούσε γύρω στις 5 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο πριν την έξοδο της Αγίας Φύλας, ο τροχός του αυτοκινήτου της έπεσε σε ανοικτό φρεάτιο.

Κάποιος από ότι φαίνεται προηγουμένως, μετακίνησε το προστατευτικό καπάκι, χωρίς μετά να το βάλει στη θέση, αφήνοντας την τρύπα ανοικτή.

Στην περιοχή έσπευσε αυτή την ώρα αστυνομία και διενεργεί έρευνα.

Η τροχαία κίνηση ένεκα του συμβάντος από Λευκωσία προς Λεμεσός, στον συγκεκριμένο ύψος του αυτοκινητόδρομου, γίνεται με αργούς ρυθμούς.

Χ.ΤΣ. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE