Βρήκαν στρατιωτικό βλήμα που δεν εξερράγη στην Αγία Άννα - Στο σημείο πυροτεχνουργοί

Βρήκαν στρατιωτικό βλήμα που δεν εξερράγη στην Αγία Άννα - Στο σημείο πυροτεχνουργοί

Στρατιωτικό βλήμα εντόπισε στην περιοχή Αγίας Αννας Καλού Χωριού κυνηγός χθες το πρωί, ενώ η Αστυνομία που μετέβη στη σκηνή εντόπισε ακόμα ένα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, στις 7:45 χθες το πρωί λήφθηκε πληροφορία από κυνηγό ότι στην περιοχή του αιολικού πάρκου Αγίας Αννας Καλού Χωριού, έδαφος Αγίας Άννας, εντόπισε σε χαράδρα στρατιωτικό βλήμα της Εθνικής Φρουράς που δεν είχε εκραγεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, του κλάδου πυροτεχνουργών της Αστυνομίας και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρνακας.

Σημειώνεται πως «μετά από έλεγχο στην περιοχή εντοπίστηκαν βλήματα BMP 100 χιλιοστών, βληθέντα αλλά μη εκραγέντα».

Αναφέρεται πως «η σκηνή απεκόπηκε και με ελεγχόμενες εκρήξεις τα βλήματα καταστράφηκαν με επιτυχία».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE