Μεγάλη επιχείρηση στην Πάφο: Έλεγχοι οχημάτων, καταγγελίες και 6 συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση στην Πάφο: Έλεγχοι οχημάτων, καταγγελίες και 6 συλλήψεις

Σχεδόν 70 αστυνομικοί, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Κλείτο Ερωτοκρίτου συμμετείχαν σε μεγάλη επιχείρηση που οργανώθηκε χθες βράδυ από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τον Δημοσιογράφο, Κώστα Νάνο, «έγιναν σαρωτικές έρευνες από τις οποίες ανακόπηκαν πάνω από 48  συνολικά οχήματα. Έγιναν 145 έλεγχοι, 42 καταγγελίες, κατακρατήθηκαν 4 οχήματα  που ήταν τροποποιημένα και συνελήφθησαν 6 άτομα. Τα 3 από τα 6 άτομα που συνελήφθησαν αφορούν καταζητούμενα πρόσωπα  για ποινικές υποθέσεις, ενώ οι άλλοι 3 ήταν για υποθέσεις νακρωτικών»

«Είχαμε και καταγγελίες τριών κέντρων αναψυχής από τα οποία κατασχέθηκαν και οι μεγαφωνικές εγκαταστάσεις γιατί δεν είχαν άδεια καθώς και για ηχορύπανση», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE