Ο Τραμπ προτείνει και επίσημα τον Μάρκο Ρούμπιο για υπουργό Εξωτερικών

Ο Τραμπ προτείνει και επίσημα τον Μάρκο Ρούμπιο για υπουργό Εξωτερικών

Τον γερουσιαστή από τη Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο για επόμενο υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ πρότεινε ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Τραμπ αναφέρει με τις γνωστές υπερβολές του ότι «ο Μάρκο είναι ένας εξαιρετικά σεβαστός ηγέτης και μια πολύ ισχυρή φωνή υπέρ της ελευθερίας.

«Θα είναι ένας ισχυρός συνήγορος του Έθνους μας, ένας αληθινός φίλος των Συμμάχων μας και ένας ατρόμητος πολεμιστής που δεν θα υποχωρήσει ποτέ μπροστά στους αντιπάλους μας».

Το όνομα του Ρούμπιο ήταν εδώ και ημέρες αυτό που ανέφεραν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά πλέον επισημοποιήθηκε από τον εκλεγμένο πρόεδρο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE