Ντουζαρίκ: «Ο Γκουτέρες παραμένει δεσμευμένος για διεξαγωγή άτυπων διευρυμένων επαφών στο Κυπριακό»

Ντουζαρίκ: «Ο Γκουτέρες παραμένει δεσμευμένος για διεξαγωγή άτυπων διευρυμένων επαφών στο Κυπριακό»

Στη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα για τη διεξαγωγή άτυπων διευρυμένων επαφών με σκοπό την εξεύρεση κοινού εδάφους για επανέναρξη των συνομιλίων στο Κυπριακό, αναφέρθηκε ο Εκπρόσωπος του Αντόνιο Γκουτέρες, Στεφάν Ντουζαρίκ απαντώντας σε ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

«Όπως συμφώνησε ο Γενικός Γραμματέας με τους ηγέτες κατά τη διάρκεια του άτυπου δείπνου τους στις 15 Οκτωβρίου, προσβλέπει στη διεξαγωγή μιας άτυπης συνάντησης ευρύτερης μορφής στο εγγύς μέλλον υπό την αιγίδα του για να συζητήσει την πορεία προς τα εμπρός και παραμένει δεσμευμένος με τα μέρη σχετικά με αυτό», σημείωσε ο κ. Ντουζαρίκ.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επίσκεψη της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέα, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο στην Κύπρο το επόμενο διάστημα ο κ. Ντουζαρίκ ανέφερε ότι «ακόμα δεν υπάρχει ανακοινώσιμη ημερομηνία».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.