Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας που βγαίνει στους δρόμους - Τι θα ελέγχει και πότε

Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας που βγαίνει στους δρόμους - Τι θα ελέγχει και πότε

Ανακοινώνεται ότι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μεταξύ των ωρών 22:00 και 06:00 της επομένης, για την περίοδο μεταξύ 30 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου, 2024 (δηλαδή πριν από την έναρξη της εκστρατείας για την επικείμενη εορταστική περίοδο), θα διεξάγεται, παράλληλα με άλλους τροχονομικούς ελέγχους, εκστρατεία αστυνόμευσης για σοβαρά τροχαία αδικήματα.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα δίδεται έμφαση στην αντιμετώπιση, κυρίως των πιο κάτω σοβαρών τροχαίων αδικημάτων, για τα οποία θα επιδεικνύεται μηδενική ανοχή:


• Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης
• Οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών
• Οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα
• Μη χρήση ζώνης ασφαλείας
• Παραβίαση κόκκινου φωτεινού σηματοδότη
• Μη ελεύθερα χέρια κατά την οδήγηση (π.χ. χρήση κινητού τηλεφώνου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE