Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
Συγκεκριμένα, λήφθηκαν πληροφορίες, για συγκεκριμένη εταιρεία, με έδρα το εξωτερικό, η οποία, μέσω δημοσιεύσεων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθεί να προσελκύσει επενδυτές, υποσχόμενη υψηλές επενδυτικές αποδόσεις.
Όπως αναφέρεται, η αμοιβή των πιθανών επενδυτών, θα καθορίζεται από τον αριθμό μικρών διαφημιστικών βίντεο, που θα δημοσιεύει ο καθένας από αυτούς, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Για να ενταχθούν στο επενδυτικό πρόγραμμα, οι υποψήφιοι επενδυτές, καλούνται να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ για αρχή.
Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας, προκύπτουν στοιχεία που δημιουργούν σοβαρές υπόνοιες, ότι πιθανόν να πρόκειται για απάτη τύπου πυραμίδα. Ως εκ τούτου, καλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις