Νέα «απάτη» τύπου «Πυραμίδα» - Προειδοποιεί η Αστυνομία

Νέα «απάτη» τύπου «Πυραμίδα» - Προειδοποιεί η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά πληροφορίες που αφορούν απάτη τύπου «Πυραμίδα».

Συγκεκριμένα, λήφθηκαν πληροφορίες, για συγκεκριμένη εταιρεία, με έδρα το εξωτερικό, η οποία, μέσω δημοσιεύσεων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθεί να προσελκύσει επενδυτές, υποσχόμενη υψηλές επενδυτικές αποδόσεις.

Όπως αναφέρεται, η αμοιβή των πιθανών επενδυτών, θα καθορίζεται από τον αριθμό μικρών διαφημιστικών βίντεο, που θα δημοσιεύει ο καθένας από αυτούς, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Για να ενταχθούν στο επενδυτικό πρόγραμμα, οι υποψήφιοι επενδυτές, καλούνται να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ για αρχή.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας, προκύπτουν στοιχεία που δημιουργούν σοβαρές υπόνοιες, ότι πιθανόν να πρόκειται για απάτη τύπου πυραμίδα. Ως εκ τούτου, καλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.