Σεβασμό σε αυτόν τον άνθρωπο: Η ιστορία που έκανε όλο το facebook να δακρύσει

Σεβασμό σε αυτόν τον άνθρωπο: Η ιστορία που έκανε όλο το facebook να δακρύσει

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Ο Βασίλης Τζιγκούρας είναι ο υδραυλικός που φτιάχνει αμαξάδα για τα ανάπηρα σκυλιά... Ο Ρομέο είναι ανάπηρος στα πίσω άκρα του και ο ιδιοκτήτης ζήτησε βοήθεια από τον Βασίλη.

Όταν το αμαξίδιο έφτασε, ο Ρομέο έκανε ξανά βήματα...Μετά από πολλά χρόνια είδε ξανά τον Ρομέο όρθιο και περπάτησε. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης αμέσως μετά πήρε αγκαλιά τον αγαπημένο του φίλο και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Βασίλης  Τζιγκούρας κατασκευάζει αμαξίδια για όλα τα ανάπηρα σκυλιά αφιλοκερδώς και χωρίς κανένα κόστος.

Ο ίδιος πληρώνει τα υλικά κατασκευής και τα προσφέρει σε αυτούς που τα χρειάζονται χωρίς αντίτιμο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται νέα υπηρεσία για ηλικιωμένους στην Κύπρο: Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Έρχεται νέα υπηρεσία για ηλικιωμένους στην Κύπρο: Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Στόχος μας είναι οι υπηρεσίες να βρίσκονται, όσο γίνεται, πιο κοντά στον άνθρωπο ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοινώνοντας τη δημιουργία Κινητής Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, με πιλοτική εφαρμογή στη Λεμεσό.