ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος κοριτσιού: Ζήτησε έκθεση γεγονότων ο Υπουργός Υγείας - Απαντήσεις για την για έλλειψη κλινών

Θάνατος κοριτσιού: Ζήτησε έκθεση γεγονότων ο Υπουργός Υγείας - Απαντήσεις για την για έλλειψη κλινών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας σχετικά με τον θάνατο του επτάχρονου κοριτσιού, το οποίο απεβίωσε σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο. 

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Υπουργός Υγείας έχει ζητήσει από τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας την άμεση ετοιμασία έκθεσης γεγονότων για το περιστατικό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Υγείας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του επτάχρονου κοριτσιού, το οποίο απεβίωσε σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Η απώλεια ενός παιδιού είναι μια ανείπωτη τραγωδία και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια.

Η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται τα αποτελέσματα εξειδικευμένων εξετάσεων για τον εντοπισμό της ακριβούς αιτίας του θανάτου του παιδιού. Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Υγείας έχει ζητήσει από τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) την άμεση ετοιμασία έκθεσης γεγονότων για το περιστατικό.

Η διερεύνηση της υπόθεσης θα είναι πλήρης και όποια στοιχεία προκύψουν θα δημοσιοποιηθούν με τη δέουσα διαφάνεια.

Ως προς τις αναφορές που κυκλοφόρησαν σχετικά με έλλειψη κλινών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, διευκρινίζουμε ότι το παιδί παρέμεινε αρχικά στο νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του, είναι απαραίτητο να αποφεύγονται πρόωρα συμπεράσματα πριν την ολοκλήρωση των εξετάσεων και της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης.

Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να τυγχάνουν πολιτικής εκμετάλλευσης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στο κελί ο 57χρονος για την απόπειρα φόνου της συζύγου του - Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

• Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ο υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής

• Πέθανε ο καθηγητής Μιχάλης Παπαδόπουλος - Θλίψη στο Frederick

• Στους 4 βαθμούς η θερμοκρασία σε αυτές τις περιοχές - Ετοιμαστείτε για βροχές, καταιγίδες και μικρή άνοδο

• Εξελίξεις στην υπόθεση Ποταμιάς: Συνελήφθη 37χρονος - Εντοπίστηκε και εμπλεκόμενο όχημα

• Μελάνια Τραμπ: Με blue black ανδρόγυνο στιλ και εντυπωσιακό καπέλο στη λειτουργία στον Άγιο Ιωάννη



Κολλημένο στη διαδικασία των ΜΟΕ το κυπριακό- Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά, για διάνοιξη Κοκκίνων και Αθηένου

Κολλημένο στη διαδικασία των ΜΟΕ το κυπριακό- Αμετακίνητη η τ/κ πλευρά, για διάνοιξη Κοκκίνων και Αθηένου

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τελευταία διάσκεψη στο Κραν Μοντανά όταν είχαμε φτάσει κοντά στην επίλυση του κυπριακού, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Από τότε μέχρι σήμερα, το κυπριακό είχε μπει στον πάγο, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να αναλαμβάνει πρωτοβουλία για επανέναρξη του διαλόγου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top