Θάνατος 7χρονης: Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θάνατος 7χρονης: Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη και θρήνος προκάλεσε στο Παγκύπριο η είδηση του θανάτου του 7χρονου κοριτσιού που πέθανε ενώ νοσηλευόταν με γαστρεντερίτιδα.

Το τελευταίο αντίο της Γεωργίας Πέτρου θα γίνει την Πέμπτη στις 1:30 από τον ιερό ναό Χριστού Σωτήρος στην Τάλα.

Θερμή παράκληση της οικογένειας να φορέσουν όλοι λευκά ρούχα.

Εισφορές θα γίνονται προς τιμή της εκλιπούσας στον Σύνδεσμο: «Ένα όνειρο μια ευχή» και προς το Δημοτικό Σχολείο Τάλας που φοιτούσε η Γεωργία μας για τις ανάγκες του σχολείου.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE