Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης του Γιαννάκη - Πότε ορίστηκε νέα ημερομηνία

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης του Γιαννάκη - Πότε ορίστηκε νέα ημερομηνία

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής δικάσιμου, ο κ. Γιαννάκη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, με την υπόθεση να αναβάλλεται και να επαναορίζεται από το δικαστήριο στις 17 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη δικάσιμο παραιτήθηκε από την εκπροσώπηση του πρώην Επιτρόπου Εθελοντισμού ο δικηγόρος, Γιάννης Πολυχρόνης.

Και ενώ σήμερα αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο με νέο δικηγόρο, εντούτοις, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ακόμα βρίσκεται «στη διαδικασία να βρει νέο δικηγόρο».

Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο έχει έρθει σε επαφή με κάποιους δικηγόρους, ωστόσο, δεν έχει συμφωνήσει με κάποιον, ώστε να τον εκπροσωπήσει στη συνέχεια της υπόθεσης.

Η δικαστής τόνισε εμφαντικά στον κατηγορούμενο την ανάγκη να βρει άμεσα δικηγόρο, ώστε να αρχίσει από την επόμενη δικάσιμο η διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι Γιάννης Γιαννάκη απάντησε με μη παραδοχή σε οκτώ κατηγορίες που αφορούν αδικήματα πλαστογραφίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE