Αρχιεπίσκοπος για Αββακούμ: «Η υπόθεση έκλεισε» - Τι είπε για αιχμές κατά άλλων προσώπων

Αρχιεπίσκοπος για Αββακούμ: «Η υπόθεση έκλεισε» - Τι είπε για αιχμές κατά άλλων προσώπων

Για την Εκκλησία, η υπόθεση Αββακούμ έκλεισε με τους δύο που κατηγορούνταν, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, είπε ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα της δίκης και τα ευρηματα που θα εξαχθούν, είναι δυνατόν η εκκλησία να ξαναδει το θέμα.

Αυτό πρόσθεσε, θα μπορούσε να γίνει, εάν καταδειχθούν επιπλέον πράγματα, που δεν παρουσιάστηκαν ενώπιον της Ιεράς Συνόδου.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, τόνισε ότι είναι φυσικό να επικρατεί δυσφορία στους πιστούς, οι οποίοι αναμένουν παραδείγματα προς μίμηση και βλέπουν παραδείγματα προς αποφυγήν.

Ο Μακαριώτατος ανέφερε επίσης ότι δεν πρέπει να αφήνονται αιχμές κατά άλλων προσώπων με αόρατες κατηγορίες.

Εάν υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες να κατατεθούν, διαφορετικά θα πρέπει να σταματήσουν οι αόρατες κατηγορίες, από κάποιους οι οποίοι ίσως να θέλουν να ελαφρύνουν τον εαυτό τους, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος.

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE