Λοϊζίδης: Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον υπόκοσμο - «Όποιος έχει τα ‘κότσια’ να τα βάλει με 5 χιλιάδες αστυνομικούς να κοπιάσει»
16.12.2024 - 10:04
Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει προς τον υπόκοσμο που απειλεί αστυνομικούς ο Πρόεδρος του Αστυνομικού Κλάδου «ΙΣΟΤΗΤΑ» Νίκος Λοΐζίδης.
Μιλώντας το πρωί στο «Πρωτοσέλιδο», δήλωσε ότι «χθες βγήκε ξανά στην επιφάνεια ένα θέμα με απειλές εναντίον αστυνομικών από τον υπόκοσμο. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα και να πω ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο υπόκοσμος, δεν με ενδιαφέρουν αυτοί, ένα πράγμα θα τους πω, οι απειλές για αστυνομικούς είναι απειλές για 5 χιλιάδες αστυνομικούς. Όποιος έχει τα κότσια να τα βάλει με 5 χιλιάδες αστυνομικούς να κοπιάσει. Αυτά που ήξεραν τόσα χρόνια με απειλές και θα σας βάλουμε βόμβα στο σπίτι σας .. να στείλω το μήνυμα στους συναδέλφους μου της πρώτης γραμμής να κάνουν την δουλειά τους και πλέον υπάρχει ασπίδα. Αυτή τη γλώσσα την βρώμικη μπορούμε να την μιλήσουμε και εμείς αν χρειαστεί. Εμείς έχουμε τον νόμο στα χέρια μας αυτοί αν έχουν κάτι άλλο θα μας βρουν μπροστά τους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δημοσίευμα του «Φ» αναφορικά με την υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης του Τουρκοκύπριου, Τανσού Τσιντάν, στις Κεντρικές Φυλακές, στις 27 Οκτωβρίου του 2022, αναφέρεται ότι σε κατάθεση του επικεφαλής των ερευνών του ΤΑΕ Λευκωσίας, υπαστυνόμου Γιάννου Γιαννακού. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ίδιος είχε αναφέρει στο δικαστήριο σχετικά ότι το «το όνομα Γιάννος Γιαννακού ήταν γνωστό σε όλους τους υπόπτους. Ζητούσαν όλοι τον Γιαννακού, άλλοι απειλούσαν τον Γιαννακού από τα κρατητήρια».
Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: