Απέδρασε κρατούμενος που νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική - Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του

Απέδρασε κρατούμενος που νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική - Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του

Το απόγευμα της Κυριακής (22/12), σύμφωνα με την Αστυνομία, κρατούμενος που νοσηλευόταν υπό αστυνομική φρούρηση σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα, κατάφερε να αποδράσει.

Πρόκειται για κρατούμενο ηλικίας 49 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με αδικήματα οικονομικής φύσης που φέρεται να διέπραξε στην εν λόγω χώρα, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες για έκδοση του.

Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE