Σύλληψη 30χρονου στη Λεμεσό - Παρουσίασε μαθητική άδεια οδήγησης και...ήταν πλαστή

Σύλληψη 30χρονου στη Λεμεσό - Παρουσίασε μαθητική άδεια οδήγησης και...ήταν πλαστή

Στη σύλληψη ενός 30χρονου προχώρησαν την Κυριακή μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης στη Λεμεσό καθώς φέρεται να οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια ενώ παρουσίασε πλαστή άδεια οδήγησης

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση, τον 30χρονο ανέκοψαν για έλεγχο τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, γύρω στις 9.30 το πρωί της Κυριακής, σε δρόμο στη Λεμεσό, όπου αυτός οδηγούσε αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο, σημειώνεται, ο 30χρονος παρουσίασε μαθητική άδεια οδήγησης, που όπως διαπιστώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, ήταν πλαστή. Διαπιστώθηκε επίσης ότι, ο 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς ο ίδιος να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, προστίθεται.

Τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης προχώρησαν στη σύλληψη του 30χρονου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ η πλαστή άδεια οδήγησης κατακρατήθηκε ως τεκμήριο, για να τύχει περαιτέρω εξετάσεων, αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι ακολούθησε έρευνα στην κατοικία και στο όχημα του 30χρονου, κατά την οποία δεν ανευρέθηκε οτιδήποτε άλλο το επιλήψιμο.

Εναντίον του 30χρονου διερευνάται από την Αστυνομία υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, και οδήγησης οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE