ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε από την ιδιωτική κλινική - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε από την ιδιωτική κλινική - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφίες και στοιχεία άντρα ηλικίας 49 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα, την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Hans Jonny Uven, ημερομηνία γέννησης 12/05/1975, από τη Σουηδία. Κατά την ώρα της απόδρασης του φορούσε μαύρα ρούχα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επανήλθε σήμερα στη δημόσια αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατηγορώντας τον για «τοξικό και διχαστικό λόγο», που – σύμφωνα με το κόμμα – υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής κριτικής και εγγίζει τα όρια της ρητορικής μίσους.

BEST OF TOTHEMAONLINE