Άνδρας στη Βρετανία έβαλε φωτιά στο κουρείο που εργαζόταν, επειδή απολύθηκε -Βίντεο

Άνδρας στη Βρετανία έβαλε φωτιά στο κουρείο που εργαζόταν, επειδή απολύθηκε -Βίντεο

Ένας άνδρας στη Βρετανία έβαλε φωτιά στο κουρείο που εργαζόταν επειδή τον απέλυσαν, ενώ ήταν ανοιχτό και είχε μέσα κόσμο.


Συγκεκριμένα, ο 40χρονος απολύθηκε αφού κατηγορήθηκε από τον ιδιοκτήτη για κλοπή, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Ο Dilovan Sindi, όπως ονομάζεται, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να ρίχνει βενζίνη στο μαγαζί και στη συνέχεια να βάζει φωτιά.

Μάλιστα, το μαγαζί ήταν ανοιχτό εκείνη τη στιγμή και ο υπάλληλος κούρευε ένα μωρό 15 μηνών, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο 40χρονος στην προσπάθειά του να κάψει το κουρείο, άρπαξε και ο ίδιος φωτιά. Όταν κατάλαβε πως καίγεται άρχισε να τρέχει και ένας περαστικός τον βοήθησε με πυροσβεστήρα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν μάρτυρες στη δίκη, στις 23 Μαΐου 2023, εκείνη την ημέρα τόσο ο προηγούμενος όσο και ο νυν ιδιοκτήτης βρίσκονταν στο κομμωτήριο μαζί με τους πελάτες, όταν ο Sindi εμφανίστηκε με το μπιτόνι και άρχισε να ρίχνει βενζίνη και να φωνάζει «φύγε, φύγε».

«Μόλις σταμάτησε να ρίχνει τη βενζίνη έβγαλε έναν αναπτήρα και άναψε φωτιά», ανέφεραν.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του κουρείου υπέστη εγκαύματα σε ποσοστό 75% με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί ενώ δήλωσε στο δικαστήριο: «θα προτιμούσα να ήμουν νεκρός. Είμαι ακόμα ζωντανός αλλά δεν έχω ζωή. Είμαι μισός άνθρωπος. Το μυαλό και το σώμα μου δε θα συνέλθουν ποτέ από αυτό».

Ο John Wilkinson, συνήγορος υπεράσπισης, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος, συνεχίζει τις χειρουργικές επεμβάσεις λόγω των εγκαυμάτων. Ο κατηγορούμενος δήλωσε πως είναι ένοχος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Ρόζμαρι στην Κύπρο: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Οι ψευδαισθήσεις για επανέναρξη των συνομιλιών

Η Ρόζμαρι στην Κύπρο: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Οι ψευδαισθήσεις για επανέναρξη των συνομιλιών

Η επίσκεψη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο στην Κύπρο, σηματοδοτεί την έναρξη για την προετοιμασία της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στην Ελβετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE