Απίστευτο περιστατικό! Κουτούλησε γιατρό γιατί καθυστέρησε να του δώσει την ένεση του!

Απίστευτο περιστατικό! Κουτούλησε γιατρό γιατί καθυστέρησε να του δώσει την ένεση του!

Τρεις ραφές στο μέτωπο χρειάστηκε γιατρός των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας μετα απο κουτουλιά ουσιοεξαρτώμενου ατόμου.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στους κύκλους του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά και απο το περιστατικό αυτό.

Ουσιοεξαρτώμενος πολίτης επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/10) τις πρώτες βοήθειες του Γ. Νοσοκομείου Λευκωσίας ζητώντας απο τους γιατρούς να του γράψουν την συνταγή για την ένεση της πεθιδίνης.

Ο ίδιος χρειαζόταν επειγόντως το υποκατάστατο της δόσης του καθώς παρουσίαζε έντονους πόνους.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Μιράντα Λυσάνδρου (Εφ.Πολίτης), οι γιατροί είχαν πει στον ασθενή να περιμένει λίγο μέχρι να τον δουν καθώς εκείνη την ώρα ο γιατρός εξέταζε άλλο ασθενή.

Όταν πλέον του χορηγήθηκε η ένεση, ο ασθενής ζήτησε να δει το γιατρό λίγο ιδιαιτέρως... τότε ηταν που τον κουτούλησε στο μέτωπο. Ο γιατρός απο την κουτουλιά, χρειάστηκε τρεις ραφές.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία καθώς όπως σημειώνεται επικρατεί φόβος μεταξύ του προσωπικού στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γ.Ν Λευκωσίας λόγω του ότι περίπου 10 ουσιοεξαρτώμενα άτομα παραπέμπονται για χορήγηση πεθιδίνης για να μην πονάνε απο την απουσία της ηρωίνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.