Συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί την Παρασκευή 30/10

Συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί την Παρασκευή 30/10

Νέα συνάντηση θα έχουν την Παρασκευή οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, με στόχο να εντατικοποιηθεί ο ρυθμός των συνομιλιών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί στις 10 στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δήλωση του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Εσπεν Μπαρθ `Εϊντε, στην τελευταία τους συνάντηση στις 12 Οκτωβρίου, οι ηγέτες αποφάσισαν όπως συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με πιο εντατικό ρυθμό.

Ανέφερε επίσης ότι οι ηγέτες αναγνωρίζουν ότι υπάρχει ακόμη σοβαρή δουλειά ενώπιον τους και επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να εντείνουν σημαντικά το ρυθμό των διαπραγματεύσεων μετά την επόμενη συνάντησή τους την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE