«Σώστε το TikTok»: Η ανάρτηση Τραμπ μετά το «μαύρο» στις ΗΠΑ

«Σώστε το TikTok»: Η ανάρτηση Τραμπ μετά το «μαύρο» στις ΗΠΑ

«Σώστε το ΤikTok» προτρέπει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη διακοπή της πρόσβασης στις ΗΠΑ για τους χρήστες του TiKToK αργά το βράδυ του Σαββάτου (18/1).

Ο σχετικός νόμος εφαρμόζεται από σήμερα, Κυριακή, διακόπτοντας για τις ΗΠΑ την πρόσβαση στην αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει προηγούμενα ότι είναι «πολύ πιθανό» να προχωρήσει σε αναστολή του νόμου απαγόρευσης του ΤιΚΤοΚ για 90 ημέρες, μετά από την επίσημη ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του τη Δευτέρα.

Την υπόσχεση αυτή επικαλέστηκε το ΤiKTok σε ένα σημείωμα του, προς τους χρήστες του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE