Ντόναλντ Τραμπ: Ο χορός με την Μελάνια Τραμπ και το YMCA με το... σπαθί - Δείτε βίντεο

Ντόναλντ Τραμπ: Ο χορός με την Μελάνια Τραμπ και το YMCA με το... σπαθί - Δείτε βίντεο

Την παράδοση που θέλει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να χορεύει με την Πρώτη Κυρία στην τελετή Commander-in-Chief ball τίμησαν ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ στην τρίτη παρόμοια εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών μετά την ορκωμοσία στο Καπιτώλιο το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν εντυπωσιακη με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με ακάλυπτους τους ώμους της ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε ένα μαύρο σμόκιν.

 

 

Μετά τον χορό του προεδρικού ζεύγους, ο Ντόναλντ Τραμπ έκοψε μια τούρτα μαζί με τον αντιπρόεδρό του, Τζέι Ντι Βανς, κρατώντας δύο σπαθιά.

Όταν, δε, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κοπής της τούρτας, από τα ηχεία ακούστηκε το YMCA, το τραγούδι-σύμβολο για τον Τραμπ, με τον Αμερικανό πρόεδρο να λικνίζεται στους ρυθμούς του κραδαίνοντας το σπαθί.

 

 

Ενδιάμεσα ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε βιντεοκλήση με Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στη Νότια Κορέα.

«Τι κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν;» τους ρώτησε αστειευόμενος ο Τραμπ για να προσθέσει «είχα μια αρκετά καλή σχέση μαζί του αλλά είναι σκληρό καρύδι»

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE