Ψάχνει τον 43χρονο Γεώργιο η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφία του

Ψάχνει τον 43χρονο Γεώργιο η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφία του

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 43 ετών, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, αφού αυτός καταζητείται, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής οχήματος και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Φράγκου, ημερομηνία γέννησης 11/09/1981, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η κλοπή του οχήματος διαπράχθηκε στις 12 Δεκεμβρίου, 2024, στο Παραλίμνι, όπου βρισκόταν σταθμευμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.