ΠτΔ: Δέχθηκε τον Πρόεδρο και Μέλη της ευρωπαϊκής περιφέρειας του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών στο Προεδρικό

ΠτΔ: Δέχθηκε τον Πρόεδρο και Μέλη της ευρωπαϊκής περιφέρειας του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών στο Προεδρικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ευρωπαϊκής περιφέρειας του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών (International Ombudsman Institute), τους οποίους συνόδευε η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα Μαρία Λοττίδη.

Μετά τη συνάντηση, η Επίτροπος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη «ανταλλάχθηκαν απόψεις «για τη διεθνή κατάσταση, για το εθνικό μας δίκαιο και για τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα».

Πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά συμμετέχει η Κύπρος στο Διεθνές Ινστιτούτο Διαμεσολαβητών και για αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε Συνάντηση του Ινστιτούτου στην Κύπρο για πρώτη φορά, σημειώνοντας ότι η σημασία της Συνάντησης είναι μεγάλη, τόσο λόγω της διεθνοποίησης του Κυπριακού όσο και για την εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό, καθώς και για την προώθηση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE